Közös Kontraktúrák, illetve Kezelési Lehetőségek

Izom értékvesztés közös aspektusa bénulás. Néhány gyermek a bénulás szenved közös kontraktúrák, amely jellemzi megrövidült izmok, ezért csökkent a mozgás. Mint sok kapcsolódó feltételeket, bénulás, számos kezelési lehetőség áll rendelkezésre, ha a gyermek tapasztalható közös kontraktúrák.

Meghatározott

Megérteni közös kontraktúrák, először meg kell érteni, hogy az izmok munkáját. Egy átlagos személy, izmok együtt fog működni, hogy végezze el a különböző mozgásokat. Azonban a gyermekek agyi bénulás, izmok munkáját önállóan, vagy is ellen-produktív, amelynek eredményeként a korlátozott tartományban mozog. Mivel ez a feltétel továbbra is fennáll, az idő múlásával, ízületek fog zsugorodni, lehet, hogy a végén egy statikus helyzetben. Ez az, ami figyelembe veszi a problémák testtartás, hogy sok gyerek bénulás arcát az életükben.

Közös kontraktúrák sokkal gyakoribb azokban az esetekben, görcsös bénulás, mint a más típusú bénulás. A betegség nem korlátozódik egy része a test; izmok található a karok, lábak, törzs, az arc, az egyéb területeken lehet által érintett közös kontraktúrák.

Tünetek

Korlátozott hatótávolság váll

Mint egy gyerek a görcsös bénulás nő, kontraktúrák lehet előtérbe, okozhat problémákat, a testi fejlődés. A legtöbb tünet együttes kontraktúrák könnyű azonosítani fiatal korban, mint például:

· Korlátozott körű mozgás

· Szokatlan mozgalom

· Késleltetett fizikai növekedés

· Korlátozott képessége, hogy szakaszon

· Általános rossz közérzet mozgás közben

Ha bármelyiket észleli ezeket a jeleket, beszéljen a gyermek orvos. Tudnak ajánlani egy közös mozgósítás szakember (vagy lehet, szakértelem ezen a területen magukat). Ezek az egészségügyi szakemberek lehet futni a különböző vizsgálatok, hogy meghatározzák a pontos körét a gyermek mozgását, valamint meghatározza a konkrét területeket, lehet, hogy ez okozza a kellemetlen érzést. Egyes esetekben az orvos, hogy az x-sugarak jobban megértem a súlyosságát a gyermek állapota.

Megelőzés

Több gyakorlatok foglalkozási terapeuták, mind fizikai terapeuta használata segít megelőzni a közös kontraktúrák képződését. Strukturált nyújtó gyakorlatok, például, kínál számos hosszú távú előnyök azok számára, akik a közös kontraktúrák. Sok szakmai, mind fizikai terapeuta tartalmazni fogja gyakorlatok a terápiás gyakorlat, amelynek célja, hogy növelje erőt, javítja a mobilitás, valamint adjunk hozzá, hogy rugalmas. Más szakemberek használja testtartás korrigálása technikák edzés után, vagy stretch ülések ajánlani berendezés, hogy folytassa ezt az eljárást, miután a kezelés befejeződött.

Fontos megjegyezni, hogy, miután a közös kontraktúrák történt, nem tudja kezelni keresztül gyakorolja. Sőt, a testmozgás, vagy kiterjesztett fizikai aktivitás valójában több kárt okoz az ízületek. Megelőző intézkedéseket kell történnie, mint a korai, a gyermek fejlődését, amennyire csak lehetséges. Ha korai beavatkozás nem történt, illetve a közös kontraktúrák alakult ki, a következő lépés az, hogy vizsgálja meg a kezelési lehetőségeket.

Kezelési Lehetőségek

tricepsz gyakorlatok

Fizikai terápia talán a leggyakoribb formája a kezelés közös kontraktúrák. Például gyakori ez a kezelés, fizikoterápia célja, hogy javítsa izomtónus, erőt, ami ajánlat fájdalomcsillapítás, hogy azok, akik a közös kontraktúrák. Amellett, hogy a fizikai terápia, sok más módszereket alkalmazott, hogy segítsen kezelni közös kontraktúrák.

Egyes esetekben vet lehet viselni, hogy segítsen megőrizni egy része a szervezetben, a helyén pedig megakadályozzák a további kár, hogy az izom. Vet is fel lehet használni, hogy kissé erőltetett az érintett területet, valamint lehetővé teszik, hogy egy kiegészítő funkció. Vet majd rendszeres időközönként ellenőrizni kell, illetve lehet módosítani vagy cserélni, mint a kezelés folytatódik.

Egy újabb kezelési lehetőség a közös kontraktúrák a bizonyos gyógyszerek. Például, egy kezelés használ Botoxot, hogy csökkentse izmok ellen, egyes területeken alatt több hónap. Egy másik formája a kezelés használ sebészeti szivattyú hogy lemondanak egy izomlazító be érintett területeken a test. Eddig ezek a kezelések kimutatták, hogy ideiglenes, csak tartós pár hónap. A kutatás folyamatban van, hogy meghatározza, ha a gyógyszerek többet nyújt tartós eredményt.

Persze, kezelési lehetőségek erősen függnek a betegség súlyosságától. Súlyosabb esetekben műtétre lehet szükség. Más esetekben, könnyű fizikai terápia lehet minden, ami szükséges. Egységes kommunikáció a gyermek orvosok, tagjai a kezelés csapatunk segít önnek a legjobb határozza meg a kezelés, amely segít a gyermek agyi bénulás a legjobban.

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.